De beste golfrestaurantene i Norge ligger i vakre omgivelser

Med en lang dag på golfbanen trenger man gjerne litt forfriskninger og påfyll, og de fleste store golfbaner har en kafe eller restaurant hvor man kan hvile føttene og fornye energien. Miklagard Restaurant har ord på seg for å være en av de beste spisestedene en golfbane kan tilby. Den drives av flinke folk med lang erfaring i faget. Maten er variert og velsmakende, og restauranten fremstår på en måte som er helt etter medlemmenes behov og ønsker. Et godt spisested på golfbanen lokker garantert flere medlemmer, og Miklagard golfbane er intet unntak.

shutterstock_158881226Overraskende høy kvalitet på “golf-mat”

Neptunrestauranter.no er nettstedet for alle matglade entusiaster, og spesielt for de som vil lære mer om det italienske og franske kjøkken. Det er to veldig forskjellige kjøkken som begge er berømte for sine nydelige og velsmakende retter. Italiensk mat er kjent for å bruke få – men delikate og fargerike – ingredienser, mens det franske kjøkken er mer komplekst og avansert. Og velsmakende! God mat har også restauranten ved Kongsvinger Golfklubb. Den ligger i et praktbygg som blir kalt Flerbrukshuset Kongsvinger. Her er ideen at huset kan bli brukt til flere formål og er et møtested for både golfere og friluftsfolk.

Flerbrukshus er god butikk

Det vakre huset ved Kongsvinger Golfklubb ble åpnet i 2008, og mottok byggeskikkprisen samme år. Ideen med å bruke en golfrestaurant og lokaler til mer enn golfklubbens medlemmer er populært, og veldig fornuftig, ettersom golfsesongen i Norge er forholdsvis kort. Det kan leies ut til jubileum og bryllup, i det hele tatt perfekt hvis man har noe å feire. Det holdes også en kafe åpen under skisesongen, og restauranten har nydelig utsikt hvor man kan nyte et godt måltid og forfriskende drikke. Huset er på hele 400 kvadratmeter med seter i restauranten til 80 personer.